2016 Yılı Bilim, Sanat ve Teşvik Ödülleri Başvuruları Başlıyor

2016 yılı Bilim, Sanat ve Teşvik ödül başvuruları 4 Ocak-29 Ocak 2016 tarihleri arasında Rektörlüğe (Genel Sekreterlik Şubesine) yapılacaktır.

Adaylar, şahsen veya bir araştırma grubu adına ödüllere başvurabilecekleri gibi başka öğretim üyeleri ile Bilim Dalları, Anabilim Dalları, Bölümler, Fakülteler, Yüksekokullar, Enstitüler, Araştırma ve Uygulama Merkezleri de yetkili kurulları yoluyla ödüllere aday gösterebilirler. Ödüllere esas olan ve başvuru dosyasına eklenen çalışma, eser ve etkinlik başka bir kurum  veya kuruluş tarafından ödüllendirilmemiş ve başvuru tarihinden önce yapılmış/yayımlanmış olması gerekir. Ayrıca, adaylar ayrıntılı özgeçmişlerini ve eserlerinin dökümü, hangi ödüle, hangi neden ile aday olduklarını veya gösterildiklerini açıklayan bir sunum yazısını başvurularına eklemelidirler. Ayrıca, hazırlanan dosyanın altı nüsha halinde Rektörlüğe iletilmesi gerekmektedir.

Başvuru formu ve yönerge’ ye aşağıdaki linklerden ulaşılabilir:

Başvuru Formu

Bilm, Sanat ve Teşvik Ödülleri Yönergesi