Ankara TTO Fakülteler Arası Tanışma Toplantıları “Disiplinlerarası Projelerde İşbirliği” (26 Ekim 2016)

Günümüzde, gerek akademik gerekse uygulamalı araştırmalar farklı bilimsel disiplinlerin katılımını gerektirmektedir.

Üniversitemiz için konunun bütününe baktığımızda disiplinlerarası araştırmaların arttırılması gerektiği görülmektedir. Bu kapsamda fakültelerimizde yapılan çalışmaların ve yeteneklerin diğer fakülteler ile paylaşılması ve tanıtılmasına yönelik toplantıların düzenlenmesine başlanmıştır.

İlk toplantımız, 26 Ekim 2016 tarihinde saat 14:30’da Fen Fakültesi Prof. Dr. Safet Süray Amfisi’nde gerçekleştirilecek ve Fen Fakültemizin farklı bölümlerinde  yapılan bazı örnek çalışmalar tanıtılacaktır. Program ekte sunulmaktadır.

Bu toplantının ardından Tıp ve Mühendislik fakültelerimiz için de benzer tanıtımlar yapılacaktır.

Konuya ilgi duyan tüm akademisyenlerimiz davetlidir.

Kayıt için : https://fakulteler-arasi-tanisma-toplantisi.eventbrite.com

tto_tanisma_program