ANKÜSEM’den “Siyasal İletişim Yönetimi Sertifika Programı”

Ankara Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) ile İletişim Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (İLAUM) işbirliğiyle “Siyasal İletişim Yönetimi Sertifika Programı” düzenliyor. Program, 16 Mart 2015 tarihinde Ankara’da başlayacak.

Ankara Üniversitesi İLAUM koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek program, siyasal iletişim alanının en önemli akademik ve profesyonel uzmanlarını bir araya getiriyor. Etkili siyaset yapmak, siyasal iletişim alanında uzmanlaşmak, bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen herkese açık olan program, katılımcılarına uzmanlık derslerinin yanında atölye çalışmaları olanakları da sunuyor.

Teori ve uygulamayı sentezleyen “Siyasal İletişim” programında Türkiye siyaseti, medyası ve seçmenini anlamaya yönelik kapsamlı bakış açısı sunan, bilgi ve beceri geliştiren dersler yer alıyor.

Son başvuru tarihi 13 Mart 2015 Ankara Üniversitesi Tandoğan yerleşkesinde gerçekleştirilecek yoğunlaştırılmış program iki hafta sürecek.

Bilgi ve başvuru için:

ANKÜSEM http://www.ankusem.ankara.edu.tr