e-YDS / YDS (Yabancı Dil Sınavı) Hazırlık Paketi

Değerli Ankara Üniversiteliler,

Ankara Üniversitesi ile Tümer Altaş A.Ş. arasında imzalanan protokol ile üniversitemizin tüm akademik personeli, idari personeli ve öğrencileri 12 aylık e-YDS / YDS (Yabancı Dil Sınavı) Hazırlık paketini ücretsiz kullanabileceklerdir. Bahsi geçen eğitim paketi internet üzerinden, Android cihazlardan ve masaüstü bilgisayarlardan (PC) kullanılabilecektir.

Bu konu ile ilgili detaylı bilgi ankara.edu.tr uzantılı e-posta adresi olan herkese e-posta ile gönderilmiştir.
ankara.edu.tr uzantılı e-posta adresi olmayan ve bu paketten yararlanmak isteyenler, bid@ankara.edu.tr adresine konu kısmına YDS yazarak ve  Ad, Soyadı, Birim, TC Kimlik No bilgilerini içerecek şekilde bir ileti göndermeleri durumunda, kendilerine gerekli bilgi gönderilecektir.