Üniversitemizde Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesi Hakkında

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

2547 sayılı Kanunun 13. maddesi uyarınca Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara göre, Üniversitemizde rektör adaylarının seçimle belirlenmesi, 12 Temmuz 2016 Salı günü 09.30-16.30 saatleri arasında Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Farabi Salonunda yapılacaktır.

Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esasların Oy Verme İşlemlerine ilişkin 8-a maddesinde, Rektörlük tarafından hazırlanan üniversite öğretim üyeleri listesinde ismi bulunan her öğretim üyesi kendisine imza karşılığı verilen mühürlenmiş pusulaya, bir tek adayın adı ve soyadını yazarak, mühürlenmiş bir zarf içine koyar ve seçim sandığına atar, oylama gizli yapılır, sayım ve döküm ise açık olarak gerçekleştirilir kuralı yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve yapılacak seçimde gerekli çoğunluğun başlangıçta sağlanabilmesi ve seçime saat 09.30’da başlanabilmesi amacıyla 12 Temmuz 2016 Salı günü saat: 09.00’da kimliklerinizle birlikte Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde hazır bulunmanız önemle rica olunur.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü

Rektör Adaylarının Seçimle Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar:

Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’ne Yerleşkelerden Araç Kalkış Saatleri:

Düzenleme Kurulunun Oy Kullanımına İlişkin Duyurusu: