Dijital İletişim Çağında Sosyal Medya ve Fikri Haklar

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) işbirliği ile Ankara’da 26 Eylül 2014 tarihinde “Dijital İletişim Çağında Sosyal Medya ve Fikri Haklar” başlıklı dev bir panele imza atılıyor. Panel, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçekleştirilecektir.

İletişim Bilimciler, Sosyal Medya Uzmanları ve Hukukçular ile Garo Mafyan, Kürşat Başar, Nebil Özgentürk ve Kutlu Özmakinacı gibi sanat, televizyon, müzik ve edebiyat dünyasında ön plana çıkan isimlerin de konuşmacı olarak katılım sağlayacağı panelin, “Sosyal Medya: Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı ilk oturumunu Gazeteci Yazar Kürşat Başar yönetecek. “Fikri Haklar Bağlamında Sosyal Medya: Yeni bir ihlal alanı mı? Yeni Fırsatlar mı?” başlıklı ikinci Panel Oturumuna ise Fikri Haklar Uzmanı, Öğretim Görevlisi ve Kültür Bakanlığı Müfettişi Özgür Semiz başkanlık edecek.

Panelin ayrıntılarına http://www.law.ankara.edu.tr/files/2014/09/sosyal_medya-web.pdf adresinden ulaşılabilir.