Konferans: “”Havalimanı Proje Geliştirme, İnşaat ve İşletme Modeli: TAV Örneği” Dr. M. Sani Şener (17 Nisan 2015)

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı; her yıl bahar yarıyılında lisansüstü öğrencilerimiz ve diğer ilgililerin katılımına açık olan “Gayrimenkul Sektör Seminerleri” kapsamında konuyla ilgili ulusal ve uluslararası kuruluşların yöneticileri ve akademisyenlerinin konferans verdikleri etkinlikler düzenlemektedir.

Bu hafta TAV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. M. Sani Şener “Havalimanı Proje Geliştirme, İnşaat ve İşletme Modeli: TAV Örneği” konulu bir konferans verecektir.

Yer: A.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı-Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi Şevket Aziz Kansu Binası B Blok Kat: 1 (6 Nolu Sınıf) Beşevler-Ankara.

Tarih ve Saat: 17 Nisan 2015; 15.00-17.45