Konferans: “The Role and Responsibilities Real Estate Professions: Challenges and Opportunities” Prof.Dr. Ali Parsa (29 Mayıs 2015)

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı; her yıl bahar yarıyılında lisansüstü öğrencilerimiz ve diğer ilgililerin katılımına açık olan “Gayrimenkul Sektör Seminerleri” kapsamında konuyla ilgili ulusal ve uluslararası kuruluşların yöneticileri ve akademisyenlerinin konferans verdikleri etkinlikler düzenlemektedir. Bu hafta Royal Agricultural University / Dean: School of Real Estate and Land Management Prof. Dr. Ali Parsa “The Role and Responsibilities Real Estate Professions: Challenges and Opportunities” konulu bir konferans verecektir.

Yer: A.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı-Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi Şevket Aziz Kansu Binası A Blok Zemin Kat Konferans Salonu Beşevler-Ankara.
Tarih ve Saat: 29 Mayıs 2015; 15.00-18:00