Konferans: “Türkiye’de Tahsilatı Gecikmiş Alacaklar (TGA) Piyasası ve Varlık Yönetim Firmaları” Esra Korkmazarslan (8 Nisan 2016)

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Gayrimenkul Sektör Seminerleri, bu hafta da “Türkiye’de Tahsilatı Gecikmiş Alacaklar (TGA) Piyasası ve Varlık Yönetim Firmaları”  konulu bir konferans ile devam ediyor. İstanbul Varlık Yönetim- Yönetim Kurulu Üyesi, DU Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi-Genel Müdürü Esra Korkmazarslan’ın vereceği konferans, 8 Nisan 2016 tarihinde 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Tarih: 8 Nisan 2016, Cuma
Saat: 15.00-18.00
Yer: A.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı
Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi Şevket Aziz Kansu Binası Beşevler-Ankara