Konferans:“The Chemistry and Applications Of Frameworks” Prof. Dr. Omar M. Yaghi (31 Ocak 2017)

Etkinlik Başlama: 01.01.1970 -

Türkiye Bilimler Akademisi’nin (TÜBA) bilim insanlarını teşvik ve takdir misyonu kapsamında uluslararası düzeyde başlattığı TÜBA Akademi Ödüllerinin; Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında 2016 Akademi Ödülünü (Kimya alanında) kazanan California Berkeley Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Omar M. Yaghi, Üniversitemiz Rektörlük 100. Yıl Salonunda “The Chemistry and Applications Of Frameworks” başlıklı bir konferans verecektir.

TÜBA tarafından organize edilen konferansa katılımın sizler ve özellikle Yüksek Lisans/Doktora öğrencileri için yararlı olacağı öngörülmekte olup, tüm araştırmacılarımızın konferansa katılımı beklenmektedir.

Farklı üniversitelerden kimya alanındaki araştırmacıları da konferansa yönlendirmeniz önemle rica olunur.

Tarih: 31 Ocak 2017, Salı
Saat : 14.30
Yer   : Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 100. Yıl Salonu, Tandoğan / ANKARA

Not: Konferans dili İngilizce’dir.