Teknoloji Transfer Ofisi Girişim Sermayesi Destekleri Bilgilendirme Toplantısı (10 Şubat 2015)

Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) 10 Şubat 2015 Salı günü, Ziraat Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda saat 09.30’da, Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda da saat 14.00’te lisans ve lisansüstü öğrencilere ve yeni mezunlara yönelik olarak Girişim Sermayesi Destekleri Bilgilendirme Toplantıları düzenliyor.

Toplantıda Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asım Egemen Yılmaz “KOSGEB ve Teknogirişim Sermayesi Destekleri” başlıklı bir konuşma yapacak. Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Bölümü’nden Arş. Gör. Furkan Dilber ise kendi Teknogirişim Sermayesi serüvenini “Sen de Yap Güzel Oluyor” başlıklı konuşmasında paylaşacak.

girişimcilik_davet