2013 Yılı 2.Dönem San-Tez Başvuruları

Değerli Öğretim Üyesi,

2013 Yılı 2. Dönem San-Tez Başvuruları 09 Temmuz 2013 tarihinde başlayacak ve 30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 17:30’a kadar Ar-Ge web portalı http://biltek.sanayi.gov.tr/ üzerinden online olarak yapılacaktır.  Programa ilişkin bilgiler ekte verilmiştir.

BAP Koordinatörlüğü

 

 

2013 Yılı 2. Dönem San-Tez Başvuruları

  1. Online Başvuru yapabilmek için e-devlet şifrenizin olması gerekmektedir. E-devlet şifresi T.C. kimlik numaranızın bulunduğu kimlik kartınızla herhangi bir PTT şubesinden edinilebilir.

 

  1. Ar-Ge web portalı biltek.sanayi.gov.tr adresi üzerinden ONLINE İŞLEMLER’ e girerek başvuru gerçekleştirilecektir. Sistem içerisinde yardım ekranları bulunmaktadır.

 

  1. Ar-Ge web portalı üzerinden online olarak başvuru tamamlandıktan sonra sistem kullanıcıyı otomatik olarak çıktı ekranına yönlendirecek ve başvuru dosyasının çıktısı alınıp her sayfası yürütücü akademisyen tarafından paraflanacaktır.

 

  1. Online başvurunun geçerli olabilmesi için; başvuru dosyası çıktısı, ekleri ve ıslak imzalı başvuru dilekçesi 6 Eylül 2013 Cuma günü mesai bitimi saat 17:30’a kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü’ne elden veya posta yolu ile teslim edilecektir.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer

tümünü görüntüle