2019-2020 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği İlanı

Erasmus + Programı kapsamında 2019-2020 akademik yılı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği çerçevesinde Üniversitemizden hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilerimize duyurulmak üzere hazırlanan ilan metni aşağıda sunulmuştur. Söz konusu ilan 2019-2020 akademik yılında gerçekleştirilecek faaliyetleri kapsamaktadır. Bu tarih aralığı dışında gerçekleştirilen hareketlilikler, hiçbir şekilde bu ilan kapsamında değerlendirilemez. 2019 proje dönemi 1 Haziran 2019 itibariyle başlayacaktır. Faaliyete katılım sağlanabilecek ilk dönem, 2019-2020 güz yarı yılıdır. Öğrencilerimiz, ikili anlaşmaların sınırları içinde kalmak şartıyla, faaliyete bir tam akademik yıl ya da yarı yıl süresince katılmayı seçebilirler. (Hibelendime koşulları ayrıca belirlenecektir)

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın