Ankara Üniversitesi 15. Tanıtım Gününe Davetlisiniz

Etkinlik Başlama: 01.01.1970 -

Tüm fakülte ve meslek yüksekokullarının katılımıyla bu yıl ki düzenlenecek 2018 yılı 15. Tanıtım Günü 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü 09.00 – 16.00 saatleri arasında Tandoğan Yerleşkesi içerisinde yer alan Güneş Meydanı’nda Rektörlük Basın Halkla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenecektir.

Güneş Meydanı’nda oluşturulan düzen içinde fakülte/meslek yüksekokullarımızdan değerli bir akademisyenimiz ve son sınıf öğrencimiz kendilerine ait masalar da ilgili bölüm, tanıtıcı materyalleriyle birlikte üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin sorularını cevaplandırmaktadır.

Eğitim Bilimleri Fakültemizden değerli akademisyenlerimizin sınava hazırlanan öğrencilere yol gösteren tercih ve kariyer konulu konferansları da aynı gün Güneş Meydanı’nda düzenlenecektir.

17 Fakülte

1 Devlet Konservatuvarı

10 Meslek Yüksekokulu akademisyen ve son sınıf öğrencisi ile temsil edilirken;

Genel kapsamda tanıtım ve bilgilendirilmenin yapıldığı ilgili birimlerden ise;

Eğitimde Ölçme Değerlendirme Masası

Erasmus- Yurtdışı İmkanları Masası

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Masası

Halkla İlişkiler Masası olarak öğrencilerin genel kapsamda soruları cevaplandırılmaktadır.