Ankara Üniversitesi 18. Tanıtım Günü

Ankara Üniversitesi 2023 yılı “Ankara Üniversitesi 18. Tanıtım Günü” Üniversitemiz Fakülte ve Meslek Yüksekokullarımızın katılımıyla 25 Mayıs 2023 Perşembe günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Beşevler 10.Yıl Yerleşkesi Eczacılık Fakültesi Fuaye alanında gerçekleştirilecektir.

Oluşturulan düzen içinde Fakülte/Meslek Yüksekokullarımız akademisyen ve son sınıf öğrencilerimiz, kendilerine ait stantlarda tanıtıcı materyalleriyle birlikte bölüm ve programlarına ait üniversite sınavına hazırlanan aday öğrencilerin sorularını cevaplandıracaktır.

Eğitim Bilimleri Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erten GÖKÇE Hocamız da, “Kariyer Sohbeti”  başlıklı bir konferansı aynı gün Eczacılık Fakültesi 50. Yıl Salonu’nda saat: 14.00’de gerçekleştirecektir.

Ankara Üniversitesi 18. Tanıtım Gününde;

19 Fakülte
11 Meslek Yüksekokulu
1 Devlet Konservatuvarı akademisyen ve son sınıf öğrencisi ile temsil edilirken;

Genel kapsamda tanıtım ve bilgilendirilmenin yapıldığı ilgili birimler ise;

Avrupa Birliği Eğitim Programları-Erasmus Koordinatörlüğü

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü

Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi(TÖMER)

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü birim temsilcileri alanları dahilinde oluşturulan stantlarda aday öğrencilerin sorularını cevaplandırılacaktır.

“Ankara Üniversitesi 18. Tanıtım Günü”nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.