Ankara Üniversitesi Edebiyat Ödülleri 2019 Başvuruları Başladı

Ankara Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Edebiyat Ödülleri başvuruları, 26 Temmuz 2019’da sona erecek. Yazarlar, ister bireysel isterlerse de yayınevleri aracılığıyla başvuruda bulunabilmektedir. Basımı 2018 yılında yayımlanan yapıtlar ile yayıma hazır dosya halindeki Şiir kitabı çalışmalarına açık olan yarışmada, Roman, Öykü ve Şiir olmak üzere her üç kategoride birinci olan eser sahibine 5.000 TL para ödülü verilecektir.

Eserlerin yetkin ve seçkin Seçici Kurullar tarafından değerlendirilmesinin ardından ödül kazanan yapıtlar 10 Ocak 2020 tarihinde açıklanacaktır. Yarışmanın Ödül Töreni ise, aynı zamanda Dünya Öykü Günü olarak kabul edilen 14 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Yarışma başvuruları; Ankara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına posta ile gerçekleştirilecek olup, detaylı bilgi ve yarışma şartnamesine www.sks.ankara.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

2019 Yılı Edebiyat Ödülleri Başvuru Metni ve Yönerge