Ankara Üniversitesinden TFF’ye İş Birliği Ziyareti

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, beraberindeki akademisyenlerle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti.

Riva’da gerçekleşen ziyarette Rektör Ünüvar’a, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semiyha Tuncel, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayrettin Kendir, TÖMER Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin ile TÖMER’in Beşiktaş ve Kadıköy koordinatörleri eşlik etti.

TFF Başkan Vekilleri Yusuf Günay ve Yalçın Orhan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Ankara Üniversitesi ile TFF arasında pek çok alanda yapılabilecek iş birliği konuları görüşüldü.

Rektör Ünüvar, Ankara Üniversitesi olarak Türk futbolunun gelişmesi için akademik açıdan her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret sonunda Ünüvar, Büyükekşi’ye Ankara Üniversitesi sembolünün yer aldığı tablo hediye etti.

Büyükekşi de Ünüvar ve beraberindeki akademisyenlere A Milli Takım forması takdim etti.

Ünüvar, her ikisi de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan TFF Başkan Vekilleri Yusuf Günay ile Yalçın Orhan’ın yakasına rozet taktı.

Rektör Ünüvar, İstanbul programında, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amiri, İstanbul Vali Yardımcısı Halil Avşar’ı da ziyaret ederek, Ankara Üniversitesi rozeti takdim etti.