Ankara Üniversitesinin 14. Rektörü Prof. Dr. Necdet Serin Vefat Etti

Ankara Üniversitesi çok önemli değerlerinden birini daha kaybetti. Bir süredir İbn-i Sina Hastanemizde tedavi edilen Ankara Üniversitesinin 14. Rektörü Prof. Dr. Necdet Serin hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

1982-1987 yılları arasında Siyasal Bilgiler Fakültemiz Dekanlığı, 1987 – 1992 yılları arasında da Ankara Üniversitesi Rektörlüğü görevlerini yerine getirmiş aynı zamanda hem akademik hem de idari anlamda yapmış olduğu çalışmalar İle Ankara Üniversitesinin gelişimine çok önemli katkılar sağlamış olan Kıymetli Hocamız Prof. Dr. Necdet Serin’in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Cenâb-ı Allah’tan rahmet; değerli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve tüm Ankara Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum.

Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR