Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
...
  • Daire Başkanı: Hakkı Ener ELÇİ (V.)
  • E-posta Adresi: sks@ankara.edu.tr
  • Telefon: +90 (312) 362 97 20
  • Faks: +90 (312) 362 9782
  • Adres: Ankara Üniversitesi Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bahçelievler Mahallesi 306. Sokak No: 11 06830 Gölbaşı / ANKARA

Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını değerlendirmesi, yeni ilgi alanları kazanmalarına imkan sağlanması, gerek sağlık gerekse sosyal durumlarının iyileştirilmesi, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkan verecek hizmetlerin sunulması, ruhsal ve bedensel sağlıklarına özen gösteren bireyler olarak yetiştirilmesi, birlikte düzenli ve disiplinli bir çalışma, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarının kazandırılması amacıyla beden ve ruh sağlıklarını korumak, topluma yararlı bireyler hâline getirmek için çağdaş yöntemlerle yeterli ve kaliteli düzeyde, beslenme, barınma, sağlık, kültür, spor, psikolojik danışma ve rehberlik hizmeti sunmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet vermek.