Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  • E-posta Adresi: foreign@ankara.edu.tr
  • Telefon: +90 312 212 46 60
  • Faks: +90 312 212 53 05
  • Adres: Ankara Üniversitesi Rektörlük Dış İlişkiler Koordinatörlüğü 10.Yıl Beşevler Yerleşkesi Uluslararası Merkez Binası Emniyet Mah. 06560 Yenimahalle Ankara Türkiye

Koordinatörlüğümüzün misyonu, Üniversitemiz Rektörlüğünün yurt dışından kişi ve kurumlarla, yabancı devlet ve kurumların yurt içindeki temsilcileriyle temas ve yazışmalarının koordinasyonu yanında Üniversitemizin yurt dışından yükseköğretim/araştırma kurumları ile akademik (Erasmus ve Mevlana programları harici) işbirliklerinin sürdürülmesi ve çoğaltılmasıdır.
Vizyon:
Koordinatörlüğümüzün vizyonu, Ankara Üniversitesinin uluslararası düzeyde saygınlık ve tanınırlığının en üst düzeye çıkarılması yanında uluslararası akademik işbirlikleri açısından da öğrenci ve öğretim üyelerine en iyi imkânların sağlanmasıdır.