Kongo Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi Rashidi’den Rektör Ünüvar’a Ziyaret

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Djuma Kauzeni Rashidi, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ziyaret etti.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ulusal İdare Okulu Genel Direktörü Guillaume Banga’nın da eşlik ettiği Büyükelçi Rashidi, nazik ev sahipliği için Rektör Ünüvar’a teşekkür etti.

Türkiye ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerin her geçen gün geliştiğini belirten Rashidi, özellikle eğitim alanında yapılacak iş birliklerinin önemine dikkat çekti.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afrika’yı çok önemsediklerini kaydetti.

Büyükelçi Rashidi, rektör yardımcıları, Siyasal Bilgiler Fakültesi dekanı ve Dış İlişkiler Koordinatörünün de hazır bulunduğu görüşme sonrası Ankara Üniversitesi Şeref Defteri’ni imzaladı.

Daha sonra anı fotoğrafı çektirildi.