Maldivler Clique College Rektörü ve Heyeti Üniversitemizi Ziyaret Etti

Maldivler Clique College yönetimi ve beraberindeki heyet Ankara Üniversitesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında bir de bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında üniversitemiz konuklara tanıtıldı.

Üniversitemizden Mirem Çelem ve Dr. Mustafa Alper Ener’in eşlik ettiği konuklarımız arasında Clique College Rektörü Dr. Naushad Mohamed, Direktör Akhtar Mohamed Ali, Akademik Dekan Dhunya Hameed, Pazarlama Müdürü Shafa Waheed, Kıdemli Öğretim Üyesi İbrahim Suhail, Okul Kayıt Müdürü Azuyaan Saeed ve Öğrenci İşleri Koordinatörü Shuma Abdulla Rafeeu ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

Rektör Naushad Mohamed ve heyetine üniversitemizi ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyor, işbirliğimizin daha da gelişmesini arzu ediyoruz.