TBMM Başkanvekili Bilgiç Rektör Ünüvar’ı Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı makamında ziyaret etti. 7 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Türkiye’nin en köklü ve dünya sıralamasında en önlerde bulunan Ankara Üniversitesinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilgiç, Ankara Üniversitesinin yaptığı bilimsel çalışmalar ile ülkemiz ve dünya için çok önemli olduğunu anlatarak yapılacak her türlü projede iş birliği içinde olmaktan gurur duyacaklarını belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e üniversitemizde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi vererek Ankara Üniversitesinin uluslararası alanda adının daha fazla duyurulması için çok sayıda proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Rektör Ünüvar, Ankara Üniversitesi olarak kamu kurum ve kuruluşları ile  sürekli iş birliği içinde olduklarını vurgulayarak Ankara Üniversitesinin kapısının ortak çalışma yapmak isteyen herkese ve her kuruma açık olduğunu kaydetti. Rektör Ünüvar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür etti.