TÜBİTAK Akademisyenlere ve Öğrencilere Yönelik Burs ve Destek Programları Tanıtım Toplantısı

Değerli Ankara Üniversitesi mensupları,

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB), yeni bilgilerin üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi amacıyla üniversitelerden, kamu Ar-Ge enstitülerinden ve özel sektörden önerilen bilimsel ve teknolojik araştırma projelerine destek vermekte, Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB), araştırmacı insan kaynağının yetiştirilmesi amacıyla burs, destek ve yarışma programları yürütmektedir. Bu kapsamda, akademisyenlerin, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin destek programlarından etkin yararlanabilmesi için programlarla ilgili güncel bilgilerin verilmesini amaçlayan bir tanıtım toplantısı yapılacaktır.

TÜBİTAK temsilcileri tarafından yapılacak sunum ve programlarla ilgili soru cevap şeklinde planlanan tanıtım toplantısına ilişkin ayrıntılı program ekte yer almaktadır.

İlgilenen değerli öğretim üyesi ve öğrencilerimize aşağıda yer ve zamanı belirtilen toplantıyı duyurur saygılar sunarız.

TÜBİTAK Tanıtım Toplantısı:

Yer : Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 100. Yıl Salonu