“TÜBİTAK Yeni Araştırma Politikası ve Hedefleri”

Etkinlik Başlama: 01.01.1970 -

Sayın Akademisyenlerimiz,

Ankara Üniversitesi TTO tarafından; 3 Eylül Pazartesi günü TÜBİTAK Başkan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Feza KORKUSUZ’un katılımı ile “TÜBİTAK Yeni Araştırma Politikası ve Hedefleri” konulu bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıda; TÜBİTAK’ın yeni oluşturulan ve güncellenen programlarına ilişkin ARDEB ve BİDEB Programlarından Sorumlu TÜBİTAK Başkan Danışmanı tarafından verilecek bilgilerin ardından, tüm soru, öneri ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz bölüme geçilecektir.

AÜ TTO olarak, bir araştırma üniversitesi olan Ankara Üniversitesi’nin ulusal AR-GE destek programlarının büyük bir bölümünü oluşturan TÜBİTAK fonlarından maksimum düzeyde faydalanabilmesi en büyük amacımızdır. Özellikle yeni süreçler hakkında önemli bilgilerin aktarılacağı bu önemli toplantının, tüm araştırmacılarımız/akademisyenlerimiz için faydalı olacağı inancıyla, katılımınızdan onur duyacağımızı bilgilerinize sunarız.

Etkinlik programı aşağıda yer almaktadır.

Saygılarımızla,

ANKARA ÜNİVERSİTESİ Teknoloji Transfer Ofisi-TTO

ankara-tto@ankaratto.com

info@ankaratto.com