URAP’22 6. Uluslararası Sempozyumu | Üniversite Sıralamalarının Yükseköğretim Politikaları Üzerindeki Etkileri (The Impact of University Rankings on Higher Education Policies)

Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan online URAP’22 Uluslararası Sempozyumunun teması “The Impact of University Rankings on Higher Education Policies (Üniversite Sıralamalarının Yükseköğretim Politikaları Üzerindeki Etkileri)” olarak belirlenmiştir. Sempozyum 22 Kasım 2022 Salı günü saat 14:00 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Sempozyumun dili İngilizce olacaktır. Sempozyumda sunum yapacak konuşmacılarla ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur. Sempozyum ilgilenen herkese açıktır. Kayıt gereklidir. Detaylı ve güncel bilgi için URAP web sayfasını görüntüleyiniz.

Sempozyum Programı:

Açılış

Konuşmacılar:

• Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK Başkanı
  • Sergei Khristoliubov, QS Quacquarelli Symonds Bölge Temsilcisi
  • Isidro F. Aguillo, Webometrics Editörü
  • Waldemar Siwinski, IREG Başkanı, Perspektywy Eğitim Vakfı Kurucusu
  • Gali Haveli, PhD., The Institute for Scientific Information – ISI (Bilimsel Bilgi Enstitüsü) Direktörü

Zoom Link: Kayıt gereklidir. Lütfen toplantıdan önce kayıt olunuz.

Tarih: 22 Kasım 2022 14:00-16:30

Toplantı ID: 942 2141 6616

Şifre: 352528

* YouTube Canlı Yayın olacaktır. URAP YouTube sayfasını takip edebilirsiniz.

** LinkedIn hesabımızı takip ederek diğer tüm haberlere kolayca ulaşabilirsiniz.