VI. Prof.Dr. Nihat Tuncer Spor Turnuvası Başlıyor

Prof. Dr. Nihat Tuncer Spor Oyunları 23.10.2014 tarihinde çekilen kuralar ile fikstür belli oldu.

Fikstür için tıklayınız…

Prof. Dr. Nihat Tuncer Spor Oyunları 03.11.2014 tarihinde idari futbol karşılaşmaları ile başlıyor.  Tüm branşların kura çekimi 23.10.2014 PERŞEMBE günü saat 16.30 da Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde gerçekleştirilecektir.

İlgili tüm arkadaşlarımız davetlidir.

Duyurulur.

2014 YILI ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
VI. PROF.DR.NİHAT TUNCER SPOR TURNUVASI
KATILIM BİLDİRGESİ

Sporun kitlelere yayılması, spora olan ilginin arttırılması, sporun her yaştaki kişinin beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, kurumlararası iletişimin dostluk ve hoşgörü dialoğuna dönüşmesi amaçları ile Ankara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen VI. Prof.Dr.Nihat Tuncer Spor Oyunları Ekim-Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Birimlere gönderilecek;
– Başvuru Formu,
– Sporcu Tanıtım Formu,
– Sağlık Beyan Belgesi,
eksiksiz olarak tamamlanarak 01 Ekim 2014 Cuma günü saat 16:30’a kadar kurumumuz adına Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görevli Fahrettin Okur’a teslim edilecektir.

2014 BASKETBOL TURNUVASI ERKEKLER

2014 FUTBOL TURNUVASI kuralları BAYANLAR