VII. Prof.Dr. Nihat Tuncer Spor Oyunları Başlıyor

VII. Prof.Dr. Nihat Tuncer Spor Oyunları, Nisan-Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecektir. Gerçekleştirilecek turnuvalar ve müracaat ile ilgili ayrıntılar katılım bildirgesinde yer almaktadır.

İlgililere duyurulur.

Futbol Maç Programı için tıklayınız VII Prof Dr Nihat Tuncer Spor Oyunları Futbol maç programı

Fikstürler için tıklayınız…

2015 YILI ANKARA ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
VII. PROF.DR.NİHAT TUNCER SPOR OYUNLARI
KATILIM BİLDİRGESİ

Sporun kitlelere yayılması, spora olan ilginin arttırılması, sporun her yaştaki kişinin beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, kurumlar arası iletişimin dostluk ve hoşgörü dialoğuna dönüşmesi amaçları ile Ankara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen VII. Prof.Dr.Nihat Tuncer Spor Oyunları Nisan-Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecektir.
Birimlere gönderilecek;
– Başvuru Formu,
– Sporcu Tanıtım Formu,
– Sağlık Beyan Belgesi,
eksiksiz olarak tamamlanarak 07 Nisan 2015 Salı günü saat 16:30’a kadar kurumumuz adına Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görevli Fahrettin Okur’a teslim edilecektir.

2015 FUTBOL TURNUVASI ERKEKLER AKADEMİK PERSONEL

2015 FUTBOL TURNUVASI ERKEKLER İDARİ PERSONEL