Seminer:“Türkiye’de Tarım Arazilerinin Parçalanmasının Önlenmesine Yönelik Düzenleme ve Uygulamalar” Dr.Metin Türker (10 Mart 2017)

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Gayrimenkul Sektör Seminerleri, bu hafta da Türkiye’de Tarım Arazilerinin Parçalanmasının Önlenmesine Yönelik Düzenleme ve Uygulamalar” konulu bir konferans ile devam ediyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dr.Metin Türker’in vereceği konferans, 10 Mart 2017 tarihinde 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı

Yer:  Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası

B Blok Kat:2 Seminer Salonu

Tel: 0(312) 600 01 60