14. Uluslararası Ankara Öykü Günleri

7 Mayıs 2014 Çarşamba günü Üniversitemiz Rektörlük 100. Yıl Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen “14. Uluslararası Öykü Günleri”,  Kolombiyalı dünyaca ünlü yazar Gabriel Garcia Marquez anısına düzenlendi. Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği, Çankaya Belediyesi ve Ankara Üniversitesi’nin işbirliğinde Ankara Üniversitesi ve Çankaya Belediyesi’nin salonlarında çok sayıda kültürel etkinlik yapıldı. Etkinliklere yurt dışından (Azerbaycan, Fransa, Kolombiya, Avusturya, Makedonya ve İrlanda) edebiyatçı ve öykü yazarları da katıldı. Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği’nde öykü günleri boyunca her gün saat 11.00’de başlayan öykü saatlerinde öyküler okundu, öykü üzerine kısa konuşmalar ve paneller gerçekleştirildi. Öykü günleri, 11 Mayıs 2014 Pazar günü yapılan etkinliklerle sona erdi.

öykü 2 öykü 3

öykü 1