“1000 Raket 1000 Tenisçi” Atağı

Ankara Üniversitesi  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı  öğrencilerin üniversite yaşantılarında spora katılımlarını  desteklemek, tenis sporuyla tanıştırmalarını ve böylece sağlıklı, etkin ve sosyal bireyler olmalarına katkıda bulunmak amacıyla 1000 Raket 1000 Tenisçi Projesi’ni başlattı.

Proje kapsamında ücretsiz raket, ücretsiz eğitim, eğitim sonrası turnuva ve dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.  Proje Ankara Üniversitesi lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açık olup kontenjan sayısının %10’u kadar diğer üniversite öğrencilerinin de başvuruları alınıyor.  Her grup için öğrenci kontenjanın 12 kişi olduğu eğitimler; uzman antrenörler tarafından verilecek ve 2014 yılının son ayına kadar  devam edecek. Eğitimler Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi ve Tıp Fakültesi (Morfoloji arkası) Tenis Kortlarında, açık ve kapalı kort dönemi olarak yapılacak.