Ankara Üniversitesi Öğrencileri İçin Eşya Bankası Kurdu

Ankara Üniversitesi, öğrencilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için Giysi Bankasından sonra, Eylül 2013 tarihinde Eşya Bankasını da hayata geçirdi.

Faaliyetleri Ankara Üniversitesi Burs ve Sosyal Yardım Komisyonu tarafından yürütülen Eşya Bankasına bağışta bulunmak isteyenler ebfpaylasim@ankara.edu adresine başvurarak öğrencilerin kullanabilecekleri eşyaları bildiriyorlar. Komisyon üyeleri tarafından yerinde görülerek fotoğraflandırılan ve listelenen eşyaları daha sonra ihtiyaç sahibi öğrenciler alıyorlar.

Eşya Bankasına Bağışta Bulunan Prof.Dr. Bahri Gökçebay, İlknur Aydoğan, Sezai İlhan, Timur Özkan Neslihan Şanbey, Sinan Olkun, Nükhet Demirtaşlı’ya düzenlenen bir törenle 13 Şubat 2014 tarihinde teşekkür plaketi verildi. İlk beş ay içinde yapılan desteklerle şu ana kadar farklı fakültelerden 18 öğrenciye destek olundu.