Ankara Üniversitesinin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Yeni Bir Binaya Kavuştu

Ankara Üniversitesi Eşitlik Politikaları ve Kadın Platformu Koordinatörlüğü ile Yaşlılık Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (YAŞAM)21 Mart 2014 tarihinde, Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş’in de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Üniversitelerin sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına özel bir önem veren Ankara Üniversitesi bir süredir çalışmalarını sürdüren Eşitlik Politikaları ve Kadın Platformu Koordinatörlüğü ile Yaşlılık Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin daha iyi koşullarda hizmet edebilmesi için Tandoğan Kampüsünde yeni bir binayı hizmete açtı.

Ankara Üniversitesinin Kadın Çalışmaları hakkında hizmet sunan birkaç biriminden biri olan Eşitlik Politikaları Koordinatörlüğü ve Kadın Platformu Koordinatörlüğü artık aynı binada hizmet vermeye devam edecekler.

Yaşlıların sosyal, psikolojik, sağlık, eğitim ve ekonomik koşullarını ortaya koyabilecek araştırmalar planlayan, Yaşlı bakımı ve yaşlı refahı alanında çalışacak uzmanların yetişmesi için eğitim programları düzenleyen ve aynı zamanda ilgili alanlarda danışmanlık hizmeti veren YAŞAM da artık çalışmalarını yeni binasında sürdürecek.