ANKÜSEM’den “Sürdürülebilir Yaşam İçin Organik Tarım Eğitimi” (28-29 Mart 2015)

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) “Sürdürülebilir Yaşam İçin Organik Tarım Eğitimi” düzenliyor. 28-29 Mart 2015 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi dersliklerinde gerçekleştirilecek eğitimde; toplumda organik tarım konusunda doğru bilinen yanlışları düzeltmek, çevre ve ekoloji konularında farkındalık oluşturarak biyolojik çeşitliliğimizi ve doğal kaynaklarımızın korunmasına katkı sağlayacak bilgileri sunarak sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amaçlanmakta.

Ankara Üniversitesi’nin en köklü ve güçlü Fakültelerinden birisi olan Ziraat Fakültesi öğretim üyelerince düzenlenecek bu 2 günlük eğitim kapsamında katılımcılarla, “Neden Organik Tarım?”, “Organik Tarım Nerede, Nasıl Yapılır?”, “Organik Tarımda Doğru Bildiğimiz Yanlışlar”, “Organik Tarımın Halk Sağlığına Katkısı!”, “Bir Ürünün Organik Olduğunu Nasıl Anlarız?” gibi teorik bilgilerin paylaşımının yanı sıra, “Organik Pazarda Alışveriş ile Üretici Sohbeti ve/veya Organik Çiftlik Ziyareti” gibi uygulama imkanlarının da sunulması planlanmaktadır.

Ankara Üniversitesi Tandoğan yerleşkesinde gerçekleştirilecek eğitim için son başvuru tarihi 23 Mart 2015.

Bilgi ve başvuru için:

ANKÜSEM