Beypazarı Meslek Yüksekokulu Yeni Binalarının Temeli Atıldı

Üniversitemiz Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nun mevcut binalarının hemen yanında, Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş’in yoğun girişimleri sonucu Üniversitemize kazandırılan 13.5 dönüm arazide yapılacak binaların temeli 12 Mayıs 2014 tarihinde Üniversitemiz Senato Üyeleri, Beypazarlı bağışçılar Öner Aktürk, Şahin Karaoğuz, Yücel Karaoğuz, Sait Koca, Beypazarı’nın yerel yöneticileri ve öğrencilerin katıldığı bir törenle atıldı.

Yapılacak çalışmalar kapsamında eğitim ve öğretim amaçlı, toplam kapalı alanı 8 bin m2 olan üç yeni bina yapılacak ve binalar en geç 1,5 yıl içerisinde teslim edilecek. Yeni binalarla birlikte, Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nun, şu an 1400 olan öğrenci sayısı 2500’e çıkacak. Yeni yapılan binalar, bölüm özelliklerine göre derslikler, atölyeler, konferans salonları ve laboratuvarlardan oluşacak.

beypazri beypazari_1

beypazari_2 beypazari_4