Nükleer Bilimler ve Uygulamaları Yaz Okulu (9-16 Haziran 2015)

Ankara Üniversitesi, Nükleer Bilimler Enstitüsü Türkiye de Nükleer Bilimlerin uygulama alanlarında çalışan veya çalışmayı düşünen öğrencilerin vizyonunu genişletmek, bilgilerini artırmak, eksiklerini görmelerini sağlamak ve yeni araştırma konuları bulmalarına yardımcı olmak amacı ile  9-16 Haziran 2015 Tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Manavgat / Örsem Tesislerinde Türkiye deki herhangi bir enstitüye kayıtlı 35 yaşından gün almamış Yüksek Lisans veya Doktora öğrencilerinin katılabileceği Nükleer Bilimler ve Uygulamaları Yaz Okulu düzenlemiştir.

Yaz okuluna katılacak genç araştırmacıların yol ve konaklama giderleri TÜBİTAK’ın 2229-Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından karşılanacaktır. Yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki web adresinden Enstitümüze başvurabilirler. Düzenleme kurulu tarafından değerlendirilecek başvurular arasından 30 öğrenci yaz okuluna kabul edilecektir.

Ayrıntılı Bilgi : http://nbe.ankara.edu.tr