TEKNOFEST Ankara ve İzmir’de Projeler Girişime Dönüşmek İçin Yarışıyor! Sen de Kendi Girişim Hikayeni Yazmak İçin Hemen Başvur!

Ankara ve İzmir’de ilk defa gerçekleşecek TEKNOFEST Girişim Yarışması 10 farklı temada (Eğitim Teknolojileri, Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri, Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri, Tarım Teknolojileri, Haberleşme ve İletişim Teknolojileri, Turizm Teknolojileri, Çevre, Enerji ve İklim Teknolojileri, Uzay, Havacılık ve Savunma Teknolojileri, Afet Yönetim Teknolojileri, Engelsiz Yaşam Teknolojileri) takımların hazırladıkları girişim sunumu üzerinden gerçekleştirilecektir.

TEKNOFEST Girişim Yarışması, erken aşama girişimler için ÖN KULUÇKA (Proje fikri olan ve/veya prototipini henüz geliştirmekte olan takımlar) ve ileri aşama girişimler için HIZLANDIRMA (Projesini test edilebilir bir prototipe ve/veya ürüne dönüştürmüş olan ve bu projeleri ile şirket kurmuş olan takımlar)olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecektir.

TEKNOFEST Girişim Yarışması kapsamında başvuru yapan ve finale kalan takımlara ulaşım, yemek ve konaklama desteği sağlanacaktır. Değerlendirmeler sonucunda dereceye giren takımlara 7 Milyon TL’den fazla para ödülü verilecektir. Finale kalan takımlar sahnede sunum, projelerini/ürününü tanıtma ve sergileme, potansiyel işbirliği görüşmeleri imkanı bulabilecektir.

Detaylı Bilgi için: https://mth.tc/tfgirisim

*Başvuru aşamasında karşılaşılabilecek soru ve yardım için Üniversitemiz Teknofest Kurum Temsilcisi Doç. Dr. Şebnem BUDAK ile irtibat kurulabilir (budak@ankara.edu.tr)

ÜNİVERSİTE SOSYAL MEDYA HESAPLARI (Twitter @AnkaraUni, Instagram _ ankara.uni)

#TEKNOFEST Ankara ve İzmir’de projeler girişime dönüşmek için yarışıyor!

Sen de kendi girişim hikayeni yazmak için hemen başvur #ProjenGirişimeDönüşsün

10 Farklı Tema

2 Ayrı Kategori