Uluslararası Öğrenci Ofisi Toplantıları Başlıyor: “Balkan Ülkelerinden Gelen Öğrencilerimiz” toplantısı 25 Mart 2016 tarihine ertelenmiştir.

Balkan ülkelerinden gelen öğrencilerimiz için  18 Mart 2016 Cuma günü  düzenlenecek toplantı 18 Mart Çanakkale Savaşı Anma etkinliklerine katılım sağlanması sebebiyle 25 Mart 2016 Cuma gününe ertelenmiştir. Ertelenen toplantı 25 Mart saat 13:00’te Rektörlük 100.yıl salonunda bir toplantı düzenlenecektir.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Balkan ülkeleri Masa Başkanları, Güney Doğu Avrupa Araştırmaları Merkezi ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğünün katılımı ile, yeni iletişim kanalları geliştirmeniz, dilek, istek ve önerilerinizi iletebilmeniz amacıyla yapılacak toplantıya Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Hırvatistan, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan’dan gelip Üniversitemizde öğrenim gören tüm uluslararası öğrencilerimizin katılımlarını önemle rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…