8. Ankara Üniversitesi Tiyatro Festivali Başlıyor!

Üniversitemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8.’cisi gerçekleştirilecek olan Ankara Üniversitesi Tiyatro Festivali, 25 Nisan 2017 Salı günü saat 19:00’da, DTCF Tiyatro Araştırmaları Topluluğu – TAT tarafından sahnelenecek olan “Bir Ibsen Kolajı: Kendi Hikayesinde Kayıp” adlı oyun ile DTCF Tiyatro Bölümü Melahat Özgü Sahnesinde başlayacak. 06 Mayıs 2017 Cumartesi tarihine kadar sürecek festivalde toplam 18 temsil Üniversitemiz öğrencileri ve tiyatro severlerle buluşacak.

Üniversite tiyatro öğrenci topluluklarımızın çalışmalarını sergileyecekleri festivalin, iki de konuk topluluğu bulunuyor; Oyuncu Arkadaşlar ve Sanat Üretim Topluluğu – S.Ü.T.

8.Ankara Üniversitesi Tiyatro Festivali’nin açılış oyunu dışında kalan tüm programı, Tandoğan Yerleşkesi Fen Fakültesi E Blok Alt Katta bulunan SKS Tandoğan Sanat Çalışmaları Atölyesi “SANÇA”da gerçekleştirilecek.

8.Ankara Üniversitesi Tiyatro Festivali programı kapsamında yer alan tüm temsiler ÜCRETSİZ olarak gerçekleştirilecek. Ücretsiz biletlere ulaşmak için:

• SKS Kültür Sanat Merkezi – Dikimevi: 0312 363 57 97
  • SKS Daire Başkanlığı Kültür Şube – Gölbaşı: 0312 362 97 20 / 7847-7741
  • Veya katılımcı Tiyatro Topluluklarına başvurabilirsiniz.

Etkinlik Programı için tıklayınız…