Ankara Üniversitesi 2014 – 2018 Dönemi Stratejik Plan Gerçekleşme Raporu İç Paydaş Memnuniyet Anketleri (2018)

Ankara Üniversitesi 2014-2018 Dönemi Stratejik Plan dönem sonu Gerçekleşme Raporu Hazırlıkları kapsamında; Akademik Personel Memnuniyet Anketi, İdari Personel Memnuniyet Anketi ve Öğrenci Memnuniyet Anketleri uygulamaya konulmuştur.

Ankete katılmak için:

@ankara.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinize gelen link ve pin kodu bilgisi ile erişim sağlanarak anketi yanıtlayabilir ve gönder butonu ile verilerin birleştirildiği sisteme ulaştırabilirsiniz.

Anket sonuçları, Ankara Üniversitesi 2014-2018 Dönemi Stratejik Planında belirlenen amaç ve hedeflere ne ölçüde ulaşıldığının ölçümünde kullanılacak olup, katılımın yüksek olması memnuniyet düzeylerinin gerçeğe yakın olarak saptanmasına olanak sağlayacağı için katkılarınızı beklemekteyiz.

Anket Uygulama Zamanı:

08 Kasım 2018 – 7 Aralık 2018