II. Ankara Üniversitesi Çevre Günleri ‘’Sürdürülebilir Enerji ‘’ Sempozyumu (5 Haziran 2014)

Dünya Çevre Günü kapsamında Ankara Üniversitesi Çevre Planlama ve Geliştirme Koordinatörlüğü ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı işbirliğinde, üniversitelerdeki araştırmacılar ile öğrencilerin, devlet kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının temsilcilerinin bir araya geleceği  II. çevre sempozyumu “Sürdürülebilir Enerji” ana teması ile gerçekleştirilecektir.

Sempozyuma, sözlü bildiri kabul edilecektir. Bildiri özetleri 31 Mayıs 2014 tarihine kadar cevre@ankara.edu.tr adresine gönderilmelidir. Özetler 300 kelimeden uzun olmamalı ve anahtar kelimeleri içermelidir. Bildiri özetleri bilimsel kurul tarafından değerlendirilecektir. Uygun görülen bildiriler sözlü bildiriolarak sunulmak üzere kabul edilecek, sonuçlar e-posta yolu ile yazarlara bildirilecektir.

Bildiri Konu Başlıkları:

• Enerjiye Erişim