Yenilikçi İş Fikirleri BİGG Ankara ile Hayat Bulacak

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, 1601 – TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı kapsamında açılan Bireysel Genç Girişim (BİGG) 1.Aşama Uygulayıcı Kuruluşu oldu.

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi adına Ankara TTO tarafından yürütülecek olan proje kapsamında; Ankara Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin yanısıra Ankara hinterlandında bulunan sekiz üniversiteden katılımcılar için de başvurular www.ankaratto.com internet adresi üzerinden alınmaya başlandı.

16 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek olan başvurular sonrası başarılı bulunan girişimcilere iş rehberliği, girişim kampları ve eğitimler düzenlenecek. Girişimci adayları iş fikirlerini bu hizmetlerden faydalanarak iş planlarını geliştirecek ve bu yıl 150 bin TL’ye yükseltilen hibe desteğinden yararlanmak için TÜBİTAK’a başvuracaktır.

BAŞVURULARINIZI BEKLİYORUZ.

tanitimkarti